Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 45, 26442 Πάτρα.    +302610452442   |   +302610220800   |   +306973388709 dmaragoss@gmail.com

Ο διαγνωστικός & χειρουργικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας σας προσφέρει έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία για κάθε πάθηση!

Πραγματοποιήστε ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις εύκολα και γρήγορα στο υπερσύγχρονο οφθαλμολογικό κέντρο Ενόρασις.

Τα τμήματα του κέντρου μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής για την αντιμετώπιση κάθε οφθαλμολογικής πάθησης.

Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό Κέντρο – ΕΝΟΡΑΣΙΣ – Μαραγκός Δημήτρης στην Πάτρα

Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Ενόρασις ΠΦΥ ΙΚΕ» στην Πάτρα

Το Πρότυπο Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό Κέντρο «Ενόρασις» στην Πάτρα αποτελεί μία υπερσύγχρονη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, υπό τη διεύθυνση του χειρουργού οφθαλμίατρου Μαραγκού Δημήτριου.

Βρίσκεται στην Πάτρα, όπου παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οφθαλμολογικής φροντίδας με ειδίκευση την αποκατάσταση καταρράκτη, την αντιμετώπιση διαθλαστικών ανωμαλιών μέσω Laser θεραπείας, ενώ αποτελεί εξειδικευμένη μονάδα αντιμετώπισης παθήσεων του Αμφιβληστροειδούς.

Το Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό Κέντρο ΕΝΟΡΑΣΙΣ, διαθέτει τρεις χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με τεχνολογικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλες για το σύνολο των οφθαλμολογικών επεμβάσεων, όπως Laser μυωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας, υπερμετρωπίας και κερατόκωνου.

Η υπερσύγχρονη Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΕΝΟΡΑΣΙΣ στην Πάτρα είναι μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες στην Ελλάδα, με στόχο την υψηλής ποιότητας θεραπεία σε οφθαλμικά προβλήματα & σε ένα περιβάλλον φιλικό και οργανωμένο με σκοπό την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο σύνθετων καταστάσεων των ασθενών.

Αν έχετε οποιοδήποτε οφθαλμικό πρόβλημα επικοινωνήστε με το Πρότυπο Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό Κέντρο Ενόρασις, κλείστε το ραντεβού σας και ωφεληθείτε από προηγμένες υπηρεσίες υγείας.

Οφθαλμολογικό Διαγνωστικό Κέντρο – ΕΝΟΡΑΣΙΣ – Μαραγκός Δημήτρης

Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 45
26442 Πάτρα
Τηλέφωνο: +302610452442
Τηλέφωνο: +302610220800
Κινητό: +306973388709
dmaragoss@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

To enorasis-patra.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.